Išči
atribut, komb izdelkov

Podjetje

Podjetje

Proizvodnja oblazinjenja in drugih komponent za pohištveno in avtomobilsko industrijo je v naši okolici tradicija že več kot pet desetletij. Za izpolnitev potreb po posebnih izdelkih iz pene smo leta 1995 ustanovili oddelek za obdelavo in predelavo pene, specializiran za vse zahteve v zvezi s penastimi izdelki.

Puro tehnika je že vrsto let eden od vodilnih predelovalcev pene v srednjeevropski regiji. Dolgoletne izkušnje in znanje nam omogočajo, da ponudimo celovite in učinkovite rešitve, ki izpolnjujejo pričakovanja in potrebe naših strank. Naši izdelki so izredno dobro sprejeti v proizvodnji posteljnih vložkov in oblazinjenega pohištva ter v proizvodnji embalaže.

 S penami, ki jih uvažamo od priznanih evropskih dobaviteljev, smo prisotni tako na domačem kot na svetovnem trgu. Našim odjemalcem nudimo pene vseh oblik in dimenzij, namenjenih uporabi v avtomobilski, pohištveni, embalažni, gradbeni in drugih industrijah.

Ponudba

EKIPA

Izkušena ekipa s preko 50 zaposlenimi na podlagi dolgoletnih izkušenj in s pomočjo sodobne tehnologije uspešno izpolnjuje vsa pričakovanja in posebne zahteve strank.

 

 

Zaposleni

KAKOVOST

V Puro tehniki zagotavljanje kakovosti ni zgolj prazna besedna zveza, pač pa gonilo našega delovanja, saj se zavedamo, da uspeh prinašajo le izdelki, ki zadovoljijo vsa pričakovanja poslovnih partnerjev.

Kakovost izdelkov je pogojena s pravilno izbiro surovin, skrbno izdelavo in nenehnimi izboljšavami v celotnem proizvodno-prodajnem procesu. Kakovost vhodnih materialov preverjamo v lastnem, sodobno opremljenem laboratoriju. 

 
 
 

RAZVOJ

Za doseganje najvišje kakovosti pri razvoju stremimo k kontinuirani optimizaciji procesov ob sočasnem prizadevanju za trajnostni razvoj in družbeno odgovorno politiko. Naše vodilo je izpolnjevanje treh kriterijev: kakovost, prilagodljivost in naravnanost h kupcu. Veliko nam pomenijo trajnost, dobri poslovni odnosi in družbena koristnost. Z nenehnim vlaganjem v razvoj kadrov, tehnologije in politike želimo ohraniti svoje vodilno mesto v predelavi pen.

Vzpostavitev notranje poti za prijavo

PURO TEHNIKA d.o.o. kot zavezanec za vzpostavitev notranje poti za prijavo v skladu z Zakonom o zaščiti prijaviteljev - ZZPri (Uradni list RS, št. 16/2023) zagotavlja informacije o načinu uporabe notranjih poti za prijavo kršitev, kot tudi informacije o postopkih zunanje prijave organom za zunanjo prijavo.

Za namen evidentiranja prijav, njihove obravnave in za izvajanje drugih nalog v skladu s ZZPri sta s strani direktorja družbe imenovani: Jasmina Glinšek (kot zaupnik) in Lidija Gošnjak (kot namestnik zaupnika).

Prijavitelj lahko poda prijavo na objavljenem obrazcu Notranje prijave kršitve predpisa  na enega od naslednjih načinov:

- pisno na naslov KO – SI d.o.o., Pod gradom 2a, 2380 Slovenj Gradec s pripisom »v roke zaupniku« ali

- na elektronski naslov zaupnik.kosi.group@gmail.com ali 

- osebno pri zaupniku, po predhodnem naročilu po e-pošti zaupnik.kosi.group@gmail.com

Obrazec – Notranja prijava kršitve predpisa